Νέα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 19/11/2017

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (13/11/2017)

Υπάρχει πολύς χρόνος να κατατεθούν και άλλες υποψηφιότητες

ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΠΑΡΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΣΚΥΦΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΟΛΙΑΝΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

—————————————————————————————————————————-

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το  Δ.Σ του Συνδέσμου Δαφνιωτών έχει αναρτήσει τη λεπτομερή  επιστολή του για τις εκλογές  της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017 στα ΈΓΓΡΑΦΑ. Καλή ενημέρωση και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ. Να είμαστε όλοι παρόντες, αφού πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανένας για το καλό του χωριού μας, ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ  Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Δαφνιωτών σας πληροφορεί ότι λήγει η διετής θητεία του και σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.(Έγκαιρα θα σας ενημερώσουμε για τον τόπο διεξαγωγής τους).
Όποιος χωριανός μας θέλει να είναι υποψήφιος, παρακαλείται να το κάνει σύντομα γνωστό στο Δ.Σ. προκειμένου να ετοιμαστούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια.
Είναι ευκαιρία όλοι οι χωριανοί (είτε ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. είτε ως εκλογείς) να γίνουν ενεργά μέλη του Συνδέσμου μας για την καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη επιτυχία ακόμα περισσότερων στόχων για το καλό του χωριού μας.
Μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν περισσεύει σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου
13/10/2017

—————————————————————————————————————————

ΒΑΡΚΑ  ΒΓΗΚΕ … ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

20 Αυγούστου 2017

Ο χωριανός μας Παναγιώτης Μπάρλας θέλησε να βγάλει τη βάρκα του από τη λίμνη και να την πάει στο σπίτι του. Αυτή όμως είχε αντίθετη άποψη. “Κόλλησε” και δεν έβγαινε με τίποτα. Για βοήθειά του, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έτρεξαν πολλοί εθελοντές χωριανοί. Στην αρχή τα πράγματα έδειχναν δύσκολα και η βάρκα κέρδιζε τη μάχη. Τη λύση όμως έδωσε ο γαμπρός του χωριού μας Δημήτριος Ντούμας που έφερε το … ” NAVARA” του και η βάρκα παραδόθηκε και βγήκε στη στεριά μέσα σε επιφωνήματα χαράς και ικανοποίησης των εθελοντών βοηθών. Για άλλη μια φορά “η ισχύς εν τη ενώσει” έδειξε τον τελικό νικητή. Η επιχείρηση που στήθηκε φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017»

Οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν στο χωριό μας οι εκδηλώσεις που είχαν αποφασιστεί:

Την Παρασκευή 11/8/2017 έγινε στην Ανάληψη για πρώτη φορά Ιερή Παράκληση – Αγρυπνία με τη συμμετοχή πολλών χωριανών και κατοίκων διπλανών χωριών η οποία θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο.

Την Κυριακή 13/8/2017 στον όμορφο χώρο του κέντρου “ΒΑΕΝΙ” που μας φιλοξένησε ο χωριανός μας Ανδρέας Παλαιοξάρης και τον ευχαριστούμε, έγινε η καθιερωμένη ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, όπου μικροί και μεγάλοι γνώρισαν και δανείστηκαν βιβλία για τον ελεύθερο χρόνο τους και στη συνέχεια παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη (χορηγία του Συνδέσμου)

Την Τρίτη 15/8/2017 έγινε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας η μουσική εκδήλωση που όλα τα έσοδά της θα διατεθούν για να γίνουν επισκευές και έργα που χρειάζονται στον Ι.Ν. Ανάληψης που είναι πραγματικό στολίδι για το χωριό μας, αλλά και ολόκληρη την Μακρυνεία.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Βουλευτής του Νομού μας Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου Μίμης Ζώης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καψοράχης Χρήστος Βδουκάκης, Λιθοβουνίου Κώστας Αλεξανδρής, Τριχωνίου Ανδρέας Γκολφίνος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαβαλούς Ανδρέας Γούλας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίου και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Δημήτριος Αλεξανδρής.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και όσους τις τίμησαν με την παρουσία τους.

Φωτογραφίες από τις όμορφες βραδιές θα τις βρίσκετε σύντομα  στις PΗΟΤΟ εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

—————————————————————————————————————————

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εστάλη το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας ως πρόσκληση σε όλους τους βουλευτές του νομού μας, στον δήμαρχο Αγρινίου το χωριανό μας Γεώργιο Παπαναστασίου και στην υπεύθυνη αντιδήμαρχο κ. Μαρία Παπαγεωργίου και στα ΔΣ των πολιτιστικών συλλόγων των όμορων χωριών μας.

—————————————————————————————————————————ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017»

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών, ο πρόεδρος της Κοινότητας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο με τη χορηγία του Δήμου Αγρινίου αποφάσισαν να οργανώσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-08- 2017
Ώρα 10:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. (Σάββατο)
Ιερή Παράκληση στην Ανάληψη
(Εσπερινός-Όρθρος – Θεία Λειτουργία και Κοινωνία)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/08/2017
Στο Κέντρο “ΒΑΕΝΙ”
Ώρα 20:00: Ημέρα Φιλαναγνωσίας και Ψυχαγωγίας
Ώρα 21:30 : Παράσταση Καραγκιόζη (Χορηγία του Συνδέσμου)

ΤΡΙΤΗ 15/08/2017
21.30: Μουσική Βραδιά με ορχήστρα στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.
(Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να γίνουν έργα που χρειάζονται στην Ανάληψη)

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου
24/07/2017

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Ενορίας του χωριού μας και χορηγό τον Δήμο Αγρινίου προτίθεται να οργανώσει τον Αύγουστο στο Δαφνιά, Λειτουργία στην Ανάληψη, “Ημέρα Φιλαναγνωσίας” , Παράσταση Καραγκιόζη και Μουσική Βραδιά. (τα έσοδα θα δοθούν για έργα στην Ανάληψη).
Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε έγκυρα και έγκαιρα για να προγραμματίσετε την παρουσία σας στις εκδηλώσεις.

19/6/2017
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκεται σε συζητήσεις με φορείς προκειμένου να οργανωθούν εκδηλώσεις που προτίθεται να κάνει στο χωριό μας τον Αύγουστο.

Ότι αποφασισθεί θα γίνει έγκαρα γνωστό.

5/6/2017
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου εύχεται σε όλους “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” και καλή αντάμωση στο χωριό μας.

7/4/2017

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Δαφνιωτών ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου που συμμετείχε στις συναντήσεις εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακρυνείας. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και αποφασίστηκε ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών να μη συμμετέχει στο αρχικό στάδιο ίδρυσης της Ομοσπονδίας. Τα δεδομένα που θα προκύψουν από την ίδρυσή της θα αποτελεσουν μελλοντική συζήτηση του Δ.Σ. του Συνδέσμου με σχετική απόφαση.

27/3/2017
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

Την παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας στο κέντρο FEVER.

Φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά θα τις βρίσκετε σύντομα  στις PΗΟΤΟ εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ

————————————————————————————————————————–

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Δαφνιωτών σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, που θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Κέντρο «FEVER» (Λαγουμιτζή 25 – τηλ. 2109217333).

Τραγουδούν o ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΟΣ  και η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

16/1/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο

————————————————————————————————————————–

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το   Διοικητικό   Συμβούλιο   του   Συνδέσμου   Δαφνιωτών   σας   εύχεται   «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» και ειρηνικό το 2017 με κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και το Κέντρο για τη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου θα ενημερωθούν τα μέλη και οι χωριανοί με επιστολή.

22/12/2016
Το Δ.Σ.

————————————————————————————————————————–

Επέκταση WiFi στο Δαφνιά (7/12/16)

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στις 7 Δεκεμβρίου 2016 στον Δήμο Αγρινίου ο πρόεδρος του Συνδέσμου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής κο Σαρδελη Ανδρέα, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, προκειμένου να τοποθετηθεί με σκοπό τη μεγαλύτερη κάλυψη WiFi στο χωριό μας. Τεχνικό κλιμάκιο θα προβεί σύντομα στην έρευνα του πιο κατάλληλου χώρου για την τοποθέτησή του.Ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό.

7 Δεκεμβρίου 2016
Το Δ.Σ.

————————————————————————————————————————–

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Ο Πρόεδρος τη Κοινότητας του χωριού μας κος Γεώργιος Ανδριτσόπουλος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο του Συνδέσμου ότι βρισκόταν στο Δήμο Αγρινίου και λύθηκε το πρόβλημα καφενείου στο χωριό μας αφού βρέθηκε ο μισθωτής και αποφασίστηκε να ανοίξει το Κοινοτικό Γραφείο.

Κλήθηκε ο Σύνδεσμος να μεταφέρει τα βιβλία της δανειστικής βιβλιοθήκης που είχε στο  Κοινοτικό Γραφείο προκειμένου να ελευθερωθεί ο χώρος για να αρχίσουν τα έργα. Ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και μετέφερε τα βιβλία ελευθερώνοντας το χώρο. Μετά από αυτά χαιρετίζουμε την ευχάριστη εξέλιξη και ελπίζουμε σε σύντομο χρόνο να συναντιόμαστε και να τα λέμε, πίνοντας τον καφέ μας στον ίσκιο του πλάτανου που υπάρχει στην αυλή του Κοινοτικού Γραφείου και που φύτεψε ο Σύνδεσμος (προφητικά;) και φροντίστηκε για την ανάπτυξή του από τους χωριανούς μας.

22 Αυγούστου 2016
Το Δ.Σ.

————————————————————————————————————————–

ENHMEΡΩΣΗ ΓΙΑ WIFI

Mετά από αιτήματα χωριανών προς τον Σύνδεσμο για τη μη καλή κάλυψη δωρεάν ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο χωριό μας καλέστηκε ο ηλεκτρονικός Πέτσης Βασίλειος (διαμένει μόνιμα στον Άγιο Ανδρέα).

Μετά από τον έλεγχο που έκανε ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου ότι η κάλυψη δωρεάν ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο χώρο της αυλής του Κοινοτικού Γραφείου και στην Πλατεία είναι η μεγαλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να παρέχεται. Επίσης έχουν κάλυψη όλοι οι κοντινοί χώροι που “βλέπουν” τον πομπό και δεν κόβεται το σήμα από ψηλά κτίρια που βρίσκονται μπροστά του. Για την κάλυψη μεγαλύτερου χώρου θα πρέπει να τοποθετηθεί εξοπλισμός και σε άλλο σημείο του χωριού με ευθύνη του Δήμου Αγρινίου που έχει κάνει τη μέχρι τώρα εγκατάσταση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου επικοινώνησε με τον κο Σαρδέλη Ανδρέα, Δ/ντή της Δ/νσης Προγραμματισμού-Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Αγρινίου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μόλις ο Δήμος Αγρινίου προμηθευτεί τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα τοποθετηθεί στο χωριό σε επιλεγμένο σημείο για μεγαλύτερη κάλυψη. Επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα, κο Στάθη Λαγό, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τα ίδια έγιναν στον Άγιο Ανδρέα και έχει κάλυψη σχεδόν όλο το χωριό.

Ο χωριανός μας και Δήμαρχος Αγρινίου, κος Γεώργιος Παπαναστασίου, ενημερώθηκε κι έδωσε εντολή για τα περαιτέρω. Τον ευχαριστούμε και τα αναμένουμε.

21 Αυγούστου 2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MARKET IN

Κα Εύη Ράμμου,

Σας ευχαριστούμε για την οικονομική προσφορά σας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016″ του Συνδέσμου Δαφνιωτών στο χωριό μας και για την παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας (π.χ. σουβλάκια) που έτυχαν της καλύτερης κριτικής.

Επίσης σας μεταφέρουμε την άριστη συνεργασία με τον κ. Φερεντίνο Ιωάννη και με το προσωπικό της εταιρείας  ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στη Γραμματικού και ιδιαίτερα με τις προϊσταμένες κ. Τραγουλιά Σπυριδούλα και κ. Ξουρίδα Σπυριδούλα.

Ευχόμενοι τα καλύτερα στην εταιρεία σας, ευελπιστούμε στη συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας.

19 Αυγούστου 2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

Επιστολή στην εταιρεία MARKET IN  01/08/2016

Αγαπητέ κε Φερεντίνο,

σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει συνεργάζεται με την εταιρεία ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ και προμηθεύεται όλα όσα χρειάζεται (ποτά-αναψυκτικά-σουβλάκια κλπ).

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας αυτή τη συνεργασία υπήρξε χορηγός του Συνδέσμου μας, ο οποίος τη διαφήμιζε τυπώνοντας ημερολόγια  που μοιράζονταν δωρεάν σε μέλη-χωριανούς και φίλους του.

Φέτος, θέλοντας να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μας, επικοινωνούμε μαζί σας και γνωρίζοντας τις δυσκολίες της κρίσης, παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή προσφορά σας σε ό,τι χρειαστεί ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών για τις εκδηλώσεις που θα οργανώσει το μήνα Αύγουστο στον Δαφνιά.

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔA

www.dafnias.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

ΤΟ Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016»

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών με τη βοήθεια του Προέδρου της Κοινότητας και τη χορηγία του Δήμου Αγρινίου αποφάσισε να οργανώσει τις παρακάτω εκδηλώσεις;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-08- 2016
(Αυλή Δημοτικού Σχολείου)
20.00: Παράσταση Καραγκιόζη
…για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Συνδέσμου

21.30: Μουσική Βραδιά με δημοτικά και λαικά τραγούδια
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΧΟΡΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ !!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-08- 2016
(Πλατεία –Κοινοτικό Γραφείο)
20.00: Ημέρα Φιλαναγνωσίας και Ψυχαγωγίας

Ευπρόσδεκτη όποια προσφορά βοήθειας

Ελπίζουμε να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι…

25/7/2016

ΤΟ Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ευχαριστούμε τον χωριανό μας – Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο για την ανταπόκρισή του στο αίτημα και του Συνδέσμου Δαφνιωτών για την εγκατάσταση WiFi ( παροχή δωρεάν ασύρματου ίντερνετ) στο χωριό μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σαρδέλη Ανδρέα,  Δ/ντή της Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Αγρινίου για την άριστη  συνεργασία, ο οποίος με εντολή του Δημάρχου, μερίμνησε και μας ενημέρωνε  έγκυρα-έγκαιρα για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016
Το ΔΣ

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού μας και χορηγό τον Δήμο Αγρινίου προτίθεται να οργανώσει τον Αύγουστο στο Δαφνιά την “Ημέρα Φιλαναγνωσίας”, Παράσταση Καραγκιόζη και Μουσική Βραδιά.

Η καθιερωμένη λειτουργία την Παραμονή της Παναγίας στην Ανάληψη φέτος δεν θα γίνει, επειδή την Κυριακή δεν δίνεται άδεια από τη Μητρόπολη στον Ιερέα του χωριού μας να λειτουργήσει εκτός του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε έγκυρα και έγκαιρα για να προγραμματίσετε την παρουσία σας στις εκδηλώσεις.

 07-07-2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκεται σε συζητήσεις με φορείς προκειμένου να οργανωθούν εκδηλώσεις που προτίθεται να κάνει στο χωριό μας τον Αύγουστο.

Ότι αποφασισθεί θα γίνει έγκαρα γνωστό.

23/6/2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας, τους χωριανούς και φίλους μας ότι μετά από συναντήσεις εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακρυνείας (Το Σύνδεσμο Δαφνιωτών εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κων/νος Σκλαβούνος) αποφασίστηκε η ίδρυση Ομοσπονδίας με την επωνυμία “Ομοσπονδία Συλλόγων απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας” με σκοπό την ανάληψη δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη της Μακρυνείας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ομοσπονδίας και θα προβλέπονται από το καταστατικό που θα συνταχθεί.

Οι συναντήσεις θα συνεχισθούν προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια, οπότε θα υπάρξει ενημέρωση για τα νεότερα.

22/6/2016

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου εύχεται σε όλους “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” και καλή αντάμωση στο χωριό μας.

20/4/2016

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

Μετά τις αλλαγές στην ημερομηνία της χοροεσπερίδας ορίστηκε ΝΕΑ για το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, που πιστεύουμε και ελπίζουμε να είναι τελική.

Καλή αντάμωση στο “STUDIO ΔΙΟΓΕΝΗΣ” με το Χρήστο Νικολόπουλο, τον Αντώνη Ρέμο και τη Γλυκερία που αντικατέστησε τη Φωτεινή Δάρρα, για να έχουμε όλοι μας μια ακόμα όμορφη βραδιά και ξεχωριστή ανάμνηση στη ζωή μας.

4/3/2016

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

Λόγω του τραγικού θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, το Κέντρο που θα γινόταν ο χορός μας θα παραμείνει κλειστό, οπότε δεν θα γίνει ο χορός την προγραμματισμένη ημερομηνία (Σάββατο 20-2-2016).

Ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση του Προέδρου από τον υπεύθυνο του Κέντρου, θα υπάρξει σύντομα επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί ΝΕΑ ημερομηνία, οπότε και θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Υ.Γ. “Καλό παράδεισο Παντελή, κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου.”

18/02/2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2016

Κάνουμε γνωστό στα μέλη του Συνδέσμου  μας, τους χωριανούς μας και τους φίλους μας ότι ο ετήσιος χορός μας θα γίνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO” (Λ. Συγγρού 256).

Ο Αντώνης Ρέμος συναντά το Χρήστο Νικολόπουλο που γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο λαϊκό τραγούδι. Μαζί τους είναι και η Φωτεινή Δάρρα.

Σύντομα θα γίνει λεπτομερέστερη ενημέρωση με την ανάρτηση, αλλά και αποστολή σχετικής επιστολής.

12/01/2016
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το   Διοικητικό   Συμβούλιο   του   Συνδέσμου   Δαφνιωτών   σας   εύχεται   «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» και ειρηνικό το 2016 με κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και το Κέντρο για τη χοροσπερίδα του Συνδέσμου θα ενημερωθούν τα μέλη και οι χωριανοί με επιστολή.

22/12/2015
Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – 8/12/2015

Στις 8 Δεκεμβρίου 2015 ο πρόεδρος του Συνδέσμου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την αντιδήμαρχο του Δήμου Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου Μαρία και τον Δ/ντή της Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Σαρδέλη Ανδρέα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

Για την εγκατάσταση WiFi στο χωριό μας ο πρόεδρος ενημερώθηκε ότι τελείωσαν οι εργασίες εγκατάστασης του αναμεταδότη στην Παραβόλα και συνεχίζονται οι εργασίες προκειμένου να υλοποιηθεί η εγκατάσταση.

—————————————————————————————————————————

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – 7/12/2015

Το πρωί στις 11 η ώρα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η πρόταση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που προβλέπει το κλείσιμό του.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και Δαφνιώτες, αφού το θέμα αφορά όλη τη Μακρυνεία και όχι μόνο, όπως τόνισε στην ομιλία του και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος.

—————————————————————————————————————————

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ – 7/12/2015

Όπως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου από τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Αναγνωστόπουλο στο προσεχές 15ήμερο θα γίνουν οι γέφυρες στον Δαφνιά και στον Άγιο Ανδρέα και θα ακολουθήσουν στο Τριχώνιο και όπου αλλού προβλέπονται σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εργασίες.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου προβλέπει σ’ ένα χρόνο να είναι έτοιμο και να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

—————————————————————————————————————————

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές της 22-11-2015 του Συνδέσμου μας, το Νέο διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε, προχώρησε στη συγκρότησή του σε σώμα, όπως φαίνεται παρακάτω:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΡΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ: ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Α΄ ΑΝΑΠΛ: ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

 

Β΄ ΑΝΑΠΛ: ΤΣΟΠΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Έχει την ευθύνη του ελέγχου όλων των παραστατικών στο τέλος της θητείας.

ΜΠΑΡΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΚΟΠΑ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

 

27 Νοεμβρίου 2015

Το Δ.Σ.

Φωτογραφίες από τη μέρα των εκλογών θα αναρτηθούν στη σελίδα Photo-Εκδηλώσεις

—————————————————————————————————————————

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 22/11/2015

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΠΑΡΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΣΟΠΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΠΑΡΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΚΟΠΑ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

—————————————————————————————————————————-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (21 – 10 – 2015)

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τόπος διεξαγωγής το 20ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω (όπως παλιά).
Δ/νση: Β. Ηπείρου και Μάκρης (πίσω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και το Δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω).

Ευκαιρία να συναντηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Υ.Γ. Θα σταλούν και επιστολές για περισσότερη ενημέρωση.

—————————————————————————————————————————-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του Συνδέσμου ότι το Νοέμβριο λήγει η διετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος των εκλογών για το νέο Δ.Σ. θα γίνει γνωστός μέσω επιστολών.

Ευελπιστούμε αρκετά μέλη να θέσουν υποψηφιότητα, ώστε ο Σύνδεσμος αγαπημένος και ανανεωμένος να συνεχίσει την πορεία του, εκπληρώνοντας όσα μπορεί κάθε φορά σύμφωνα με τις δυνατότητές του και τις αρμοδιότητές του.

8 Οκτωβρίου 2015

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ύστερα από ενέργειες του Συνδέσμου Δαφνιωτών, ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εγκατασταθεί στο Κοινοτικό Γραφείο του χωριού μας ασύρματο wifi, για παροχή δωρεάν  internet ιδιαίτερα  για τους νέους του χωριού μας, αλλά και γενικότερα για όλους τους «σερφάροντες».

21 Αυγούστου 2015

Το Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————-

Σύνδεσμος Δαφνιωτών Μακρυνείας                                            Αθήνα 21-8-2015
(Δήμου Αγρινίου)
Ταχ. Δνση: Διγενή Ακρίτα 50,
Αιγάλεω Αθήνα, ΤΚ 122 43
τηλ. 6977672213

Πρός
Δήμαρχο Αγρινίου
κ. Γεώργιο Παπαναστασίου

 

Σας παρακαλούμε, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας να προβείτε στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου WIFI για την παροχή Internet στους κατοίκους του χωριού μας και ιδιαίτερα στους νέους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

 

Με εκτίμηση

εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Σκλαβούνος

—————————————————————————————————————————-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔA

www.dafnias.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΕΝΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ.

18 Αυγούστου 2015

ΤΟ Δ.Σ.

—————————————————————————————————————————-

08-08-2015

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-08-2015

ΠΡΩΙ: Λειτουργία-Θεία κοινωνία στην Ανάληψη

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:Παράσταση Καραγκιόζη στο κέντρο “ΒΑΕΝΙ”

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-08-2015

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

α)Ημέρα Βιβλίου-Δανειστικής Βιβλιοθήκης στο Κοινοτικό Γραφείο

β) Επίδειξη από άλογα- Βόλτα με άμαξα στην πλατεία

Εκτενέστερη ενημέρωση θα γίνει μέσω αφισών.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

—————————————————————————————————————————-

 

25-07-2015- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑYΓΟΥΣΤΟΥ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου (με την εξουσιοδότηση του Δ.Σ.) βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του χωριού μας κο Γεώργιο Ανδριτσόπουλο, τον χωριανό μας   και   υπεύθυνο του κέντρου «ΒΑΕΝΙ» κο Κώστα Γκοργκόλη και τον  κο Μίμη Ζώη (Ιππικός όμιλος «Ο ΖΥΓΟΣ») προκειμένου να οργανωθεί την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 παρόμοια εκδήλωση με την περσινή, μετά τη μεγάλη της επιτυχία.

Επιπλέον, έχουν δρομολογηθεί τα παρακάτω και θα δημοσιοποιηθούν και μέσω αφισών:

  1. Λειτουργία- Θεία κοινωνία στην Ανάληψη
  2. Παράσταση Καραγκιόζη στο «ΒΑΕΝΙ»
  3. Λειτουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης (στο Κοινοτικό Γραφείο του χωριού)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Τον Αύγουστο το Δ.Σ. θα προσπαθήσει να διοργανώσει στο χωριό μας κάποιες εκδηλώσεις, όπως κάνει όλα τα χρόνια, άλλες φορές περισσότερες και άλλες λιγότερες.

Η προσφορά βοήθειας από τα μέλη είναι απαραίτητη και ευελπιστούμε να γίνει έγκαιρα γνωστή και να δοθεί

________________________________________________________________________

 

Εκδρομή στον Πευκιά Ξυλοκάστρου

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου προσπαθώντας να βρίσκονται οι χωριανοί και οι φίλοι τους και να περνάνε καλά, πρότεινε την εκδρομή στον Πευκιά Ξυλοκάστρου για την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015,  προκειμένου να ξαναζωντανέψει κι αυτή η εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να γίνεται. Η συμμετοχή όμως δεν ήταν αρκετή για να πραγματοποιηθεί.

Του χρόνου ίσως γίνει ….

________________________________________________________________________

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ                                                           Αθήνα 24 Απριλίου 2015

ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  

              ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ιστοσελίδα: www.dafnias.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών σας ενημερώνει ότι προτίθεται να οργανώσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1.       Μουσική Συνάντηση Δαφνιωτών και Φίλων την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Μίνα», Πεντέλης & Αεροπόρων 8 – Παλ. Φάληρο Τηλ. 2109424372.

Στην ορχήστρα συμμετέχει ο χωριανός μας  και Γραμματέας του Συνδέσμου Μάκης Γρομιτσάρης παίζοντας μπουζούκι.

Πρόσκληση 20 Ευρώ

Περιλαμβάνει : φαγητό, απεριόριστο χύμα κρασί, αναψυκτικά και πολύ χορό…

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Σκλαβούνος Κώστας                      6977672213

Μπάρλας  Χρήστος                        6944273859

Ξουρίδας Χρήστος                         6944672649

Γρομιτσάρης  Μάκης                      6934185572

Καραθανάσης Κώστας                   6973045332

2.       Ψυχαγωγική εκδρομή την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στον Πευκιά Ξυλοκάστρου για καφέ, φαγητό και μπάνιο για τολμηρούς κολυμβητές.

Συμβολική Συμμετοχή: 5 Ευρώ (το υπόλοιπο ποσό χορηγία του Συνδέσμου).

 

Επίσης:

I.        Τον Αύγουστο για να γίνουν οι όποιες εκδηλώσεις, χρειάζονται προτάσεις, αλλά το κυριότερο βοήθεια στην οργάνωσή τους.

II.      Αρχές Νοέμβρη ολοκληρώνεται η διετής θητεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας. Η συμμετοχή νεότερων στο Δ.Σ. με όρεξη και οράματα επιβάλλεται για τη συνέχιση της λειτουργίας του Συνδέσμου.

III.    Η Ιστοσελίδα του Συνδέσμου ενημερώνεται με πολλή προσπάθεια κι έξοδα. Πιστεύουμε κι εσείς να ενημερώνεστε, φροντίζοντας παράλληλα τις συνδρομές σας, αλλά και την διαφήμισή σας ως μέσο επικοινωνίας.

Τέλος, ο Σύνδεσμος που ιδρύθηκε με λαχτάρα και όνειρα πριν από πολλά χρόνια πρέπει να συνεχίσει την πορεία του εκπληρώνοντας όσα μπορεί κάθε εποχή.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου προσπαθεί, τα μέλη ας περάσουν από τα λόγια σε πράξεις …

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

Κώστας  Αντ. Σκλαβούνος                                                     Ευθύμιος Σπ.  Γρομιτσάρης

________________________________________________________________________

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ                                       Αθήνα  5 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  

              ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ιστοσελίδα: www.dafnias.gr

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αποχώρησης του Ν. Μακρόπουλου από το σχήμα στο «Κέντρο Βοτανικός» ολοκληρώθηκε η λειτουργία του στις 31-1-2015 οπότε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη και προγραμματισμένη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου στις 14-2-2015.

 

Γι’ αυτό αλλάζει η ημερομηνία και ο χώρος και θα γίνει το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο «Ιερά Οδός» (Διεύθυνση: Ιερά οδός 18-20  Τηλ: 2103428272 )

Προσέλευση από 10.00 μμ

    Έναρξη προγράμματος 11:00 μ.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ

 

Τραγουδούν : Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ    –    ΕΛ. ΒΙΤΑΛΗ    –   ΓΛΥΚΕΡΙΑ

 

Τιμή Πρόσκλησης: 25 € (Λαχειοφόρος δε θα γίνει)
Κρασί προσφοράς 30 € (τα δύο άτομα)
Φιάλη Ουίσκι: 100 € «κομπλέ» (τα έξι άτομα)

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε παρέα ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων της και την ώρα προσέλευσής της θα εξυπηρετείται από τη Διεύθυνση του Κέντρου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, για την προμήθεια προσκλήσεων, αλλά και παροχή οποιασδήποτε βοήθειας για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του χορού μας, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Σκλαβούνος Κώστας             6977672213

Μπάρλας  Χρήστος             6944273859

Ξουρίδας Χρήστος                6944672649

Γρομιτσάρης  Μάκης            6934185572

Καραθανάσης Κώστας         6973045332

Μην ξεχνάτε ότι κάνοντας γνωστή την πρόθεσή σας να παρευρεθείτε στη χοροεσπερίδα όσο το δυνατό νωρίτερα, διευκολύνετε το Διοικητικό Συμβούλιο να την οργανώσει πολύ καλύτερα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

Κώστας  Αντ. Σκλαβούνος                                                     Ευθύμιος Σπ.  Γρομιτσάρης

 

________________________________________________________________________

Γέννηση

Στις 2 Δεκεμβρίου 2014 η οικογένεια του Παναγιώτη Μακρυγιάννη μετά το δίχρονο γιό της Αντώνη, μεγάλωσε κι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τους ευχόμαστε να τους ζήσει …

________________________________________________________________________

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Κ. Δήμαρχε,

Με την ανάληψη των καθηκόντων σας, σας ευχόμαστε Υγεία και Δύναμη προκειμένου να πετύχετε στο δύσκολο έργο σας.

Ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών (του χωριού σας) θα είναι πάντα δίπλα σας και ευελπιστεί στην άριστη συνεργασία σας.

 

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γραμματέας

Κων/νος Σκλαβούνος                                           Ευθύμιος Γρομιτσάρης

________________________________________________________________________

Οι συμφωνημένες και προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συνδέσμου για τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή 16-17 Αυγούστου 2014 με τον  Ιππικό  Όμιλο ο «Ζυγός» ακυρώθηκαν λόγω χρονικού κωλύματος από την πλευρά των υπευθύνων του Ιππικού Ομίλου.

Οι εκδηλώσεις όμως έγιναν στις 9-10 Αυγούστου 2014 στην Παραλία Δαφνιά και στο χώρο του κέντρου «ΒΑΕΝΙ» με μεγάλη επιτυχία.

________________________________________________________________________

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔA    www.dafnias.gr ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΕΝΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ.

 

ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ  ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

 

________________________________________________________________________

Εκδηλώσεις  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

29 07 2014

Μετά από επικοινωνία των προέδρων του Συνδέσμου, του τοπικού Συμβουλίου και του Ιππικού Ομίλου  οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 16-08-2014 αλλάζουν τόπο και θα γίνουν στη παραλία του κέντρου “ΒΑΕΝΙ”  πιθανότατα σε δυο  ημέρες 16-17/08/2014.

Μόλις οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα θα σας γίνει γνωστό όσο το δυνατό νωρίτερα και από σχετικές αφίσες.

Καλή αντάμωση  

 

Εκδηλώσεις  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Ο Σύνδεσμος Δαφνιατών προτίθεται να οργανώσει τις παρακάτω εκδηλώσεις του Αυγούστου 2014 στο χωρίο μας.

Πέμπτη 14-08-2014

  1. Το πρωί θεία Λειτουργία και κοινωνία στον Ιερό Ναο Ανάληψης .
  2. Το απόγευμα στο κέντρο «ΒΑΕΝΙ» παράσταση καραγκίοζη για τους μικρούς, αλλά γιατί όχι και για τους μεγάλους φίλους .

Σάββατο 16-08-2014

Το απόγευμα στην Ανάληψη

  1. Παράσταση Ιππικού Ομίλου και βόλτα με άμαξα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.
  2. Βαρκάδα με καϊκι
  3. Παραδοσιακοί χοροί από χορευτικό συγκρότημα.

Οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν οικονομικά από το Σύνδεσμο. Τα μέλη και οι φίλοι παρακαλούνται να συνδράμουν έστω  με τη μικρή συνδρομή  για να υπάρχει συνέχεια ….

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

___________________________________________________________________________

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 έγιναν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αδικοχαμένου χωριανού μας σε ώρα υπηρεσίας, αρχιφύλακα Γεωργίου Χ. Ανδριτσόπουλου .

Στην τελετή παραβρέθηκαν η αγαπημένη του οικογένεια, πλήθος κόσμου (χωριανοί και φίλοι), που γνώριζε  πέρα από το πρόσωπο του ήρωα, το ήθος και την προσωπικότητα ενός αγαπητού καθημερινού ανθρώπου, καθώς και άτομα από τον χώρο της εκκλησίας και της πολιτικής.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η απόδοση τιμών με κατάθεση στεφάνων,  με ξεχωριστή αυτή από το μικρό γιο του.

Τα αποκαλυπτήρια τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμάς,ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός,ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κων/νος Καραγκούνης , η βουλευτής Αθηνών Έλενα Κουντουρά,  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και   Κ. Τραπεζιώτης και  εκπρόσωποι των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλοακαρνανίας και Βοιωτίας.

__________________________________________________________________________

 ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ  ΟΔΟΣ  ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ 

Ξεκίνησαν τα έργα για τη δημιουργία της  Περιμετρικής  Οδού Μακρυνείας,η οποία ξεκινά από το Ζευγαράκι και τελειώνει στο Δαφνιά,  παρακάμπτοντας τους ενδιάμεσους οικισμούς.

Η περιμετρική οδός, η οποία  καλείται να αποσυμφορήσει τον κεντρικό δρόμο της Μακρυνείας από τα προβλήματα κυκλοφορίας, προβλέπεται να έχει πλάτος 7μέτρα,  μήκος 17 χιλιόμετρα και δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Το έργο αυτό εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 12.000.000,00 ευρώ και με χρονοδιάγραμμα κατασκευής 24 μηνών.

Για την υλοποίηση του έργου έχουν ληφθεί υπόψη βασικοί  παράμετροι σχετικά με έργα ύδρευσης και αποχέτευσης  στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας που θα αποφέρουν  πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή της Μακρυνείας.