Γάμοι-Γεννήσεις- Βαπτίσεις

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΙΑ

Έγινε επιτέλους γάμος στο χωριό μας, στον όμορφο Δαφνιά. Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου παντρεύτηκαν η συγχωριανή μας Αικατερίνη Τσάγκουρνα του Γεωργίου και της Χρυσούλας με τον Κων/νο-Αλέξανδρο Μαστρογιάννη του Στέφανου και της Βασιλικής.

Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με θερμές ευχές μας τα όμορφα όνειρά τους!

———————————————————————————————————-

ΓΕΝΝΗΣΗ

Η οικογένεια του συγχωριανού μας Αθανασίου Λιάτσου του Ανδρέα απέκτησε το πρώτο της δισέγγονο. Η κόρη (εγγονή τους) της κόρης τους απέκτησε το πρώτο της αγοράκι. Τους ευχόμαστε να το καμαρώσουν, όπως επιθυμούν!

———————————————————————————————————-

ΒΑΠΤΙΣΗ

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στις 12.00 π.μ., η οικογένεια του Παναγιώτη και της Ελένης Μακρυγιάννη θα βαπτίσει την κόρη τους στην Ιερά Μονή Παναγίας Κατερινούς Γαβαλού.Τους ευχόμαστε να την καμαρώσουν χαρούμενη κι ευτυχισμένη, όπως επιθυμούν.

———————————————————————————————————-

ΓΕΝΝΗΣΗ

Τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 η οικογένεια του Παναγιώτη Μακρυγιάννη, απέκτησε και τρίτο παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Θερμές ευχές μας η οικογένεια, να καμαρώσει όλα τα παιδάκια της όπως επιθυμεί.

———————————————————————————————————-

ΓΕΝΝΗΣΗ

Η οικογένεια της χωριανής μας Ξανθής Μακραδήμα και του συζύγου της Κώστα  μεγάλωσε με τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, ενός υγιέστατου κοριτσιού. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *